Твої новини

Новинки моди

Загрузка...

Українські артисти привітали українців з Різдвом (ФОТО)

Опубліковано Diana_Iliyina, 13:40, 25.12.2022.  Переглядів: 898  Відправити другу: Українські артисти привітали українців з Різдвом (ФОТО)  Роздрукувати: Українські артисти привітали українців з Різдвом (ФОТО)

9295_f4463150934ac61723008b9b3129ca3d.jpeg (36.96 Kb)

Цьогоріч все більше українців святкують Різдво 25 грудня, згідно григоріанського календаря. Навіть повномасштабна війна не завадила відсвяткувати народження Ісуса Христа. Тому зірки вирішили привітати з цим святом шанувальників.

Джамала

"З прийдешніми святами! Цьогоріч вони не відчуваються так, як колись, але я вірю, що у вашій душі є хоча б невеличка частинка різдвяного настрою. Ми майже пройшли цей рік, залишилось ще трішки… Обіймаю кожного та кожну із вас в цю ніч! Ваша Джа", - написала артистка.



Леся Нікітюк



Настя Каменських

"Знаю, що цьогорічні свята зовсім не відчуваються, як раніше. Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки на перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, бо ці зміни вже сталися всередині багатьох. Я бажаю Божого благословення кожному українцю, але особливо нашим незламним воїнам, які борються щосили, щоб добро нарешті перемогло зло. Нехай мир настане в серці кожного та у нашій рідній Україні", - сказала артистка.




Катя Осадча

"З Різдвом Христовим і прийдешніми святами! Минулого року напередодні свят ми писали, що віримо в різдвяні дива, загадували бажання на 2022 рік, просили щастя, пригод, нових можливостей… Сьогодні ми вже не чекаємо на диво, сьогодні ми чекаємо на перемогу, ми не опираємось на долю, ми дякуємо ЗСУ за наші життя, ми не очікуємо пригод, бо "пригод" вистачило на все життя. Ми хочемо миру… і миру через перемогу. Попри все ми продовжуємо жити, продовжуємо створювати свята для себе і для своїх сімей, продовжуємо працювати у суцільній темряві, бо нас не зламати, продовжуємо боротись, продовжуємо жити, бо правда за нами. Ми - найсильніші люди світу, ми - віримо лише в нас, ми - налаштовані йти до кінця. І нехай Різдво принесе нам віру в наше мирне гарне і квітуче майбутнє! Дасть сили і духу. Теплого вам та затишного Різдва. Божого благословення нам всім. Вітаю кожного героя, кожного українця у світі, вітаю всіх, хто підтримує і допомагає. Ми всі єдина родина. Слава Україні", - написала зірка.




Світлана Тарабарова

"З Різдвом, мої рідні люди! Дякувати і, незважаючи ні на що, шукати позитив та любов - моя позиція, мій порятунок від тієї чорної діри, до якої нас всіх інколи затягує. Я дякую всім, хто поруч був весь цей важелезний рік. Дякую країні, воїнам, волонтерам, всім, хто стоїть на стороні добра. Дякую диву, що живе всередині мене і рятує мене, даруючи надію та безмежну любов. Дякую і стає легше на душі", - написала артистка.




Камалія

"Христос народився! Славімо його! Господи, просимо перемоги та миру нашій рідній Україні", - написала вона.



Григорій Решетник

"Merry Christmas. З Різдвом вас! Сімейного затишку, кохання, добра та перемоги! Нехай Господь оберігає Україну! З любов'ю Reshetnik Family", - написав ведучий.



Вікторія Булітко

"З Різдвом, любі.
Нарешті повернули Свято на рідні дати.
25 грудня Христос Народився! Славімо Його!!!
...
P.S. І хоч фото минулого року, але майбутні наші свята загарбникам у нас не вкрасти. #Україна переможе", - написала вона.




Jerry Heil

"Христос народився, колядники🎄
Сьогодні молимося за всіх захисниць та захисників України💙💛і трошечки — за моє ребро🌚

Вчора на Святвечір друзі прийшли до мене в палату з кутею✨ Родичі вже колядували мені сьогодні — дехто навіть приїхав провідати мене в палаті🥹♥️

І діти мої колядуватимуть вже 25го.
А чого?
Бо дати зимових свят були черговою ниткою, яка нас пов’язувала з ру**ею

Музика
Мова
Релігія
Історія

У нас з ними не буде нічого спільного.

А колядками та нашим унікальним святкуванням скоро захоплюватиметься весь світ", - написала зірка.


Переглянути цей допис в Instagram
Система Orphus

Загрузка...




Коментування даної новини заборонено
Підписатись не коментуючи
E-mail:


Перегляньте наше відео



Новини партнерів


Цікаві новини


Інші новини



Інші новини

Загрузка...

Погода в Україні


Ми в facebook




Додати на яндекс

добавить на Яндекс



Твій гороскоп